SAJTÓKÖZLEMÉNY VERSENYKÉPESSÉGNÖVELÉS TÁMOGATÁSA VALÓSULT MEG AZ SZ.G „OTTHON” FAIPARI KFT.NÉL ADAPTÍV TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ RÉVÉN

Az SZ.G „Otthon” Faipari Kft.-nél Uniós támogatásból versenyképesség növelésének támogatása valósult meg adaptív technológiai innováció révén. A vállalkozás célja pályázat keretében megvalósuló fejlesztéssel a piaci részesedés megtartása, a nemzetközi versenyképesség növelése, a tevékenységének erősítése volt. A fejlesztés megvalósításához az SZ.G „Otthon” Faipari Kft. 8,63 Millió Ft támogatásban részesült.

A GINOP-2.1.8-17-2017-00821 azonosító számú projekt megvalósításával a SZ.G „Otthon” Faipari Kft. 9141 Ikrény, Ady Endre út 28/A. sz. alatti telephelyén eszközbeszerzéssel kapacitásbővítésre került sor a Széchenyi 2020 program keretében. A projekt megvalósításával beszerzésre került SCM OLIMPIC K 360 TER1 egyoldalas élzáró automata berendezés.

A hosszú távú fejlődéshez nélkülözhetetlen volt a fejlesztés, amely egyben a vállalkozás szolgáltatási színvonalának minőségi növekedését reprezentálja. A fejlesztés megvalósításához az SZ.G „Otthon” Faipari Kft. 8.628.182Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. A fejlesztés elszámolható összköltsége 17.256.365Ft, a támogatási intenzitás 50%. Az uniós támogatás segítségével megvalósuló fejlesztésnek köszönhetően az SZ.G „Otthon” Faipari Kft. hatékonyabban tudja a vevői igényeket kielégíteni, s a projekt kedvezőbb feltételeket teremt a termelési volumen, és az árbevétel növeléséhez.

A projekt címe: „Az SZ.G „Otthon” Faipari Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” A projekt befejezési dátuma a berendezés üzembe helyezésének napja: 2018. június 27.

A cégről bővebb információ található a http://szgabutor.hu/ internetes oldalon.

 

2018.07.19.

További információ kérhető:

SZ.G „Otthon” Faipari Kft.
Cím: 9141 Ady Endre út 28/A.
E-mail: info@szgabutor.hu
web: http://szgabutor.hu/