szg-butorgyartas-bemutatoterem-ikrenyTervezés és Kivitelezés

A  belső terekben elhelyezésre kerülő bútorok megtervezésében, és kialakításában, teljes körű segítséget adunk a megrendelőknek.

(anyag, stílus, forma, apró részletek, műszaki tartalom)

A jelenleg fellelhető összes olyan anyaggal dolgozunk, amit a kereskedelemben be lehet szerezni. 

 

 

Minőségi anyagok, raktárrólegyedi-konyhabutor-gyartas-gyor-konyha-front

A fóliázott termékeket igyekszünk kerülni, a többi alapanyagot a műhelyben dolgozzuk, fel, a bútorok frontjait szinte 100 %-ban mi magunk készítjük.

A bútorok, burkolatok alapanyaga fa, MDF. Akár többféle fából is készülhet egy késztermék, az alapanyagok harmonikus összeillesztésével, egybedolgozásával.

A felületkezeléssel védjük a fát a használati károktól, a hőmérséklet-ingadozástól, nedvességtől. Kiemelt figyelmet biztosítunk a bababarát anyagokra és azok előkezelésére. Az általunk készített bababútorok minden esetben tiszta, megbízható forrásból származnak.

 

ikreny-gyor-asztalosuzemSaját műhely

A bútorok, ajtók alapanyagát a bútorlapot, és a többi natur mdf-t  és forgácslap terméket, táblában szerezzük be, és a műhelyben dolgozzuk fel.

Az alapanyagokat, és a beépített vasalatokat,  állandó partnerektől ( beszállítóktól ) szerezzük be.

 

 

Műszaki előkészítés és 3D tervek

egyedi-butorgyartas-gyor-bemutatoterem

A tervezést, és műszaki előkészítést mi magunk, itt a műhelyben végezzük el, 3D-s  kézi , illetve számítógépes látványterveket készítünk. A műszaki előkészítés kiterjed az alapanyagok megfelelő szintű kiválasztására, a használati szokásokból eredő kopás megelőzésére, a környezeti műszaki és esztétikai igényre, a fejleszthetőség és időtállóság megtartására.

A bútorok minden esetben közös egyeztetéssel készülnek. A döntéshez több évtizedes tapasztalattal bíró kollégák nyújtanak szakmai segítséget.

 

asztalos-cnc-uzemHelyszíni felmérés, bemutatóterem

Ügyfeleink részére a tervezési fázishoz bemutatótermünkben mutatjuk meg a majdani készterméket, alapanyagokat, a felületek közötti különbségeket. Azok számára, akik már rendelkeznek ingatlannal, felújítanak, helyszíni felméréssel és helyszíni tanácsadással segítünk. Minden jegyzethez látványtervet, rajzot biztosítunk.

Ügyfeleink részére a bemutatóterem nyitott. A felmérésekhez előzetes egyeztetés szükséges.